Onze biologische groenten mogen niet ontbreken bij de paasbrunch- of lunch. De passie van onze telers zie je terug in krakend verse producten. En daar kun je de lekkerste gerechten van maken! Lees meer over onze aspergeteler Erik Verhoeven of de biologische kiemerij van Adrie Klaassen.
Een transparant proces, van boer tot bord
Bij Ekoplaza bouwen we samen met onze telers aan jarenlange relaties. De kracht van biologisch zit in de teeltmethode, de gewasrotatie en goed bodembeheer. Niet in middeltjes. Daarom werken onze biologische boeren zonder chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen. Onze inkopers gaan regelmatig bij hen op bezoek om samen een teeltplan te bepalen en jaarrond afspraken te maken. Een duurzame relatie zorgt voor zekerheid voor ons, maar ook voor de teler. Een transparant proces van boer tot bord, dat smaakt toch naar meer?
Dierenwelzijn heeft prioriteit
Bij Ekoplaza heeft dierenwelzijn al jaren prioriteit en daar kiezen we onze leveranciers zorgvuldig op uit. We vinden het belangrijk om goede relaties aan te gaan met onze vleesleverancier, met eerlijke afspraken en aandacht voor dierenwelzijn. Voor een breed en veelzijdig assortiment, wil Ekoplaza zowel dierlijke als plantaardige producten aanbieden. Het gaat hierbij om een goede balans tussen de verkoop en consumptie van deze soorten producten.
(Plantaardige) zuivel producten
Bij Ekoplaza hebben we veel verschillende soorten zuivel. Gemaakt van de melk van Nederlandse koeien. Van geitenmelk en schapenmelk. Plantaardige zuivel en lactosevrije zuivel. Allemaal van biologische of biodynamische kwaliteit. Dat is lekker als ontbijt, maar ook tijdens de lunch of als toetje!
Meest favoriete recepten voor het paasontbijt:
Ontbijten op z'n paasbest
Wat bak jij ervan met Pasen?
Hapjes voor bij de borrel
Powered by AdResults