Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen en roer er een eetlepel olijfolie en de kruiden door.
Laat de tofu uitlekken en marineer in 3 eetlepels shoyusaus. Snijd in stukken en wok op hoog vuur tot het knapperig is. Laat uitlekken op keukenpapier.
Meng de couscous met kikkererwten, paprika, koriander, tofu en salademix fris. Roer eventueel nog een eetlepel olijfolie door.
Pers het teentje knoflook uit, meng met yoghurt, munt en komkommerrasp en maak op smaak met zout en peper.
Serveer bij de couscoussalade.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen en roer er een eetlepel olijfolie en de kruiden door.
Laat de tofu uitlekken en marineer in 3 eetlepels shoyusaus. Snijd in stukken en wok op hoog vuur tot het knapperig is. Laat uitlekken op keukenpapier.
Meng de couscous met kikkererwten, paprika, koriander, tofu en salademix fris. Roer eventueel nog een eetlepel olijfolie door.
Pers het teentje knoflook uit, meng met yoghurt, munt en komkommerrasp en maak op smaak met zout en peper.