Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de zuurkool erover en beleg met de plakjes rookworst.
Schuif de zuurkooltaart in de oven en bak ‘m in 15 tot 20 minuten goudbruin, gaar en krokant. Knip de bieslook over de taart, snijd in punten en serveer.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2016.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de zuurkool erover en beleg met de plakjes rookworst.
Schuif de zuurkooltaart in de oven en bak ‘m in 15 tot 20 minuten goudbruin, gaar en krokant. Knip de bieslook over de taart, snijd in punten en serveer.