Verwarm de oven voor op 200°C. Vul 10 van de 12 holtes in de vorm met een papieren vormpje.
Meng de bloem, suiker, zout en bakpoeder in een kom.
Meng de kokosolie, banaan, amandeldrink en vanille-extract in een andere kom.
Voeg het natte mengsel toe aan het droge mengsel en meng kort door elkaar. Spatel ¾ van de aardbeien en van de chocolade door het beslag.
Verdeel het beslag over de 10 vormpjes en leg de achtergehouden aardbeien en chocolade erop. Doe in de overgebleven 2 holtes wat water om ervoor te zorgen dat alle muffins even snel rijzen.
Bak de muffins 15-20 minuten in de oven of totdat een satéprikker er droog uitkomt.
Tips
Bereidingstijd: 30 minuten
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 200°C. Vul 10 van de 12 holtes in de vorm met een papieren vormpje.
Meng de bloem, suiker, zout en bakpoeder in een kom.
Meng de kokosolie, banaan, amandeldrink en vanille-extract in een andere kom.
Voeg het natte mengsel toe aan het droge mengsel en meng kort door elkaar. Spatel ¾ van de aardbeien en van de chocolade door het beslag.
Verdeel het beslag over de 10 vormpjes en leg de achtergehouden aardbeien en chocolade erop. Doe in de overgebleven 2 holtes wat water om ervoor te zorgen dat alle muffins even snel rijzen.
Bak de muffins 15-20 minuten in de oven of totdat een satéprikker er droog uitkomt.