Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm intussen de olie en fruit de ui en knoflook tot de ui glazig is. voeg de cajunkruiden toe en bak kort mee tot het gaat geuren.
Schep de blokjes zoete bataat erdoor en bak even mee. giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes koken tot de bataten gaar zijn.
Pureer alles kort met een staafmixer. voeg de kokosmelk en het limoensap toe, schep de couscous erdoor en maak op smaak met Herbamare kruidenzout.
Verdeel over 4 kommen of mokken en top met cashewnoten, koriander en kiemen.
Tips
Bereidingstijd: 15 minuten
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm intussen de olie en fruit de ui en knoflook tot de ui glazig is. voeg de cajunkruiden toe en bak kort mee tot het gaat geuren.
Schep de blokjes zoete bataat erdoor en bak even mee. giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes koken tot de bataten gaar zijn.
Pureer alles kort met een staafmixer. voeg de kokosmelk en het limoensap toe, schep de couscous erdoor en maak op smaak met Herbamare kruidenzout.
Verdeel over 4 kommen of mokken en top met cashewnoten, koriander en kiemen.