Kook de plakjes zoete aardappel net beetgaar/ Laat uitlekken en dep droog. Kwast ze lichtjes in met olie en rooster ze in een grillpan of koekenpan goudbruin (ca. 1 à 2 minuten per kant). Laat uitdampen op een rooster.
Maak intussen de guacamole door alle ingrediënten door elkaar te mengen eventueel fijn te prakken.
Verdeel de guacamole over de zoete aardappeltoastjes en top met een half cherrytomaatje. Direct serveren.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de plakjes zoete aardappel net beetgaar/ Laat uitlekken en dep droog. Kwast ze lichtjes in met olie en rooster ze in een grillpan of koekenpan goudbruin (ca. 1 à 2 minuten per kant). Laat uitdampen op een rooster.
Maak intussen de guacamole door alle ingrediënten door elkaar te mengen eventueel fijn te prakken.
Verdeel de guacamole over de zoete aardappeltoastjes en top met een half cherrytomaatje. Direct serveren.