Smelt de extra virgin kokosolie even au bain-marie*.
Meng de rest van de ingrediënten door de kokosolie (van het vuur af). Proef en stel de smaak bij door nog iets van de ingrediënten toe te voegen.
Bewaar afgesloten op kamertemperatuur. * De kom boven een pan met laagje kokend water. Zorg dat kom het water niet raakt. Tip: Rauwe cacao bevat een heel scala aan goede stoffen. Het zit bomvol antioxidanten en essentiële vitaminen en mineralen, waaronder magnesium, calcium, zink, koper, vitaminen B1, B2, B3, B5, B9 en E, proteïnen en vezels.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Zelfgemaakte chocoladepasta met vanille en kardemom
Voorbereiding
Smelt de extra virgin kokosolie even au bain-marie*.
Meng de rest van de ingrediënten door de kokosolie (van het vuur af). Proef en stel de smaak bij door nog iets van de ingrediënten toe te voegen.
Bewaar afgesloten op kamertemperatuur. * De kom boven een pan met laagje kokend water. Zorg dat kom het water niet raakt. Tip: Rauwe cacao bevat een heel scala aan goede stoffen. Het zit bomvol antioxidanten en essentiële vitaminen en mineralen, waaronder magnesium, calcium, zink, koper, vitaminen B1, B2, B3, B5, B9 en E, proteïnen en vezels.