Wel de abrikozen 15 minuten in een pannetje met net zoveel water tot ze net onderstaan. Zet daarna het pannetje op het vuur en breng heel langzaam even aan de kook.
Pureer de abrikozen (keukenmachine/staafmixen) met een klein beetje van het weekwater (rest van het weekwater wordt niet gebruikt). Laat afkoelen.
Roer het cacaopoeder en de kaneel erdoor. Voeg naar smaak stevia, kokosbloesemsuiker of honing toe om te zoeten. Bewaar in een afgesloten potje in de koelkast.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Wel de abrikozen 15 minuten in een pannetje met net zoveel water tot ze net onderstaan. Zet daarna het pannetje op het vuur en breng heel langzaam even aan de kook.
Pureer de abrikozen (keukenmachine/staafmixen) met een klein beetje van het weekwater (rest van het weekwater wordt niet gebruikt). Laat afkoelen.
Roer het cacaopoeder en de kaneel erdoor. Voeg naar smaak stevia, kokosbloesemsuiker of honing toe om te zoeten. Bewaar in een afgesloten potje in de koelkast.