Meng alle ingrediënten voor de boekweitwraps tot een vloeibaar beslag. Verwarm steeds een beetje kokosolie in een koekenpan en bak ca. 12 wraps van het beslag (zoals je pannenkoeken bakt). Laat afkoelen.
Bak de ui en paprikareepjes op laag vuur tot ze zacht zijn (ca. 5 minuten). Blus op hoog vuur af met wodka of cognac (of bouillon) en breng gul op smaak met paprikapoeder, zout en peper. Zet het vuur laag en roer de creme fraiche erdoor.
Roerbak ondertussen de biefstukreepjes op hoog vuur in een andere pan in een beetje kokosolie. Bestrooi met ½ theelepel paprikapoeder, zout en peper.
Serveer de wraps met de groente, biefreepjes en sla. Meng de creme fraice erdoor of serveer apart.
Tips
Ingrediënten voor de wraps is voor ca. 12 wraps.
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng alle ingrediënten voor de boekweitwraps tot een vloeibaar beslag. Verwarm steeds een beetje kokosolie in een koekenpan en bak ca. 12 wraps van het beslag (zoals je pannenkoeken bakt). Laat afkoelen.
Bak de ui en paprikareepjes op laag vuur tot ze zacht zijn (ca. 5 minuten). Blus op hoog vuur af met wodka of cognac (of bouillon) en breng gul op smaak met paprikapoeder, zout en peper. Zet het vuur laag en roer de creme fraiche erdoor.
Roerbak ondertussen de biefstukreepjes op hoog vuur in een andere pan in een beetje kokosolie. Bestrooi met ½ theelepel paprikapoeder, zout en peper.
Serveer de wraps met de groente, biefreepjes en sla. Meng de creme fraice erdoor of serveer apart.