Meng in een kom 1 eetl. citroensap met ½ eetl. citroenrasp. Roer de stukjes zalm en tomaat erdoorheen.
Klop in een andere kom 2 eetl. citroensap met de olijfolie en kappertjes tot een dressing.
Leg een uitsteekvorm van 5 cm doorsnee op een bord, vul hem met een kwart van het zalmmengsel en trek de vorm voorzichtig omhoog. Maak zo nog drie zalmtaartjes.
Verdeel de geprakte eieren over de zalmtartaar en sprenkel de dressing eroverheen.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng in een kom 1 eetl. citroensap met ½ eetl. citroenrasp. Roer de stukjes zalm en tomaat erdoorheen.
Klop in een andere kom 2 eetl. citroensap met de olijfolie en kappertjes tot een dressing.
Leg een uitsteekvorm van 5 cm doorsnee op een bord, vul hem met een kwart van het zalmmengsel en trek de vorm voorzichtig omhoog. Maak zo nog drie zalmtaartjes.
Verdeel de geprakte eieren over de zalmtartaar en sprenkel de dressing eroverheen.