Maak ca. 12 rozetten van de zalm: leg de plakjes zalm op een snijplank en bestrijk ze over de lengte met de tonijncrème. Rol ze luchtig op en krul de bovenste rand naar buiten. Houd ze apart.
Verdeel de rucola over 4 borden en leg de zalmrozetten erop. Bestrooi met rode ui, pijnboompitten en parmezaan en maak af met wat olijfolie, zeezout en zwarte peper.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maak ca. 12 rozetten van de zalm: leg de plakjes zalm op een snijplank en bestrijk ze over de lengte met de tonijncrème. Rol ze luchtig op en krul de bovenste rand naar buiten. Houd ze apart.
Verdeel de rucola over 4 borden en leg de zalmrozetten erop. Bestrooi met rode ui, pijnboompitten en parmezaan en maak af met wat olijfolie, zeezout en zwarte peper.