Verwarm de oven voor op 200°C met een lege ovenschaal erin (of de BBQ).
Vouw beide stukken aluminiumfolie dubbel. Verdeel de lamsoren in twee porties en leg op elk folietje een hoopje lamsoren. Leg de zalm erop en verdeel de citroenplakjes en dille erover. Leg op ieder stuk zalm een klontje boter en giet dan de witte wijn erover.
Vouw de twee pakketjes goed dicht zodat er geen vocht uit kan ontsnappen en plaats de pakketjes in de ovenschaal of op het BBQ-rooster. Laat zo ca. 10 minuten garen. Maak na het garen de pakketjes open en serveer meteen.
Tips
Bereidingstijd: 20 minuten
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 200°C met een lege ovenschaal erin (of de BBQ).
Vouw beide stukken aluminiumfolie dubbel. Verdeel de lamsoren in twee porties en leg op elk folietje een hoopje lamsoren. Leg de zalm erop en verdeel de citroenplakjes en dille erover. Leg op ieder stuk zalm een klontje boter en giet dan de witte wijn erover.
Vouw de twee pakketjes goed dicht zodat er geen vocht uit kan ontsnappen en plaats de pakketjes in de ovenschaal of op het BBQ-rooster. Laat zo ca. 10 minuten garen. Maak na het garen de pakketjes open en serveer meteen.