Voor de lijnzaadcrackers: 1. Verwarm de oven voor op 170ºC.
Meng het meel met het lijnzaad, ei, olijfolie en zout tot een smeuïg geheel.
Leg een flink stuk bakpapier op het aanrecht, spreid het deeg hierop uit en leg er een nieuw stuk bakpapier bovenop. Rol het deeg zo plat mogelijk uit. Leg op een bakplaat, verwijder het bovenste stuk bakpapier en bak ca. 15 minuten in de oven tot een knapperige cracker. Breek de cracker na het bakken meteen in stukken. Stel de lunchbox samen: snijd de appel en het ei in partjes en leg ze, samen met de tomaatjes, pruimen, de kaas en de crackers, in een lunchtrommel met vakjes.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Voor de lijnzaadcrackers: 1. Verwarm de oven voor op 170ºC.
Meng het meel met het lijnzaad, ei, olijfolie en zout tot een smeuïg geheel.
Leg een flink stuk bakpapier op het aanrecht, spreid het deeg hierop uit en leg er een nieuw stuk bakpapier bovenop. Rol het deeg zo plat mogelijk uit. Leg op een bakplaat, verwijder het bovenste stuk bakpapier en bak ca. 15 minuten in de oven tot een knapperige cracker. Breek de cracker na het bakken meteen in stukken. Stel de lunchbox samen: snijd de appel en het ei in partjes en leg ze, samen met de tomaatjes, pruimen, de kaas en de crackers, in een lunchtrommel met vakjes.