Marineer de rode kool met de witte wijnazijn en rietsuiker.
Meng de mierikswortel en mayonaise door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Besmeer de wraps met de mierikswortelmayonaise en beleg met de rode kool en de gerookte makreel. Rol op, bind er aan beide uiteinden een keukentouwtje om en snijd de wrap schuin doormidden. Bestrooi met bosui.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Marineer de rode kool met de witte wijnazijn en rietsuiker.
Meng de mierikswortel en mayonaise door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Besmeer de wraps met de mierikswortelmayonaise en beleg met de rode kool en de gerookte makreel. Rol op, bind er aan beide uiteinden een keukentouwtje om en snijd de wrap schuin doormidden. Bestrooi met bosui.