Meng de currypasta en de roomkaas tot een egale crème.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking zodat ze zacht worden.
Bestrijk iedere wrap met een dikke laag currycrème. Leg de plakjes kipfilet erop en besmeer met mangochutney. Bestrooi met de walnoten en de bieslook.
Rol de afgekoelde wraps op (eerst onderkant een stukje naar binnen slaan, daarna zijkanten) en verpak ze in plasticfolie. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
Snijd de wraps voor het serveren in 2 stukken, en garneer eventueel met extra bieslook.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de currypasta en de roomkaas tot een egale crème.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking zodat ze zacht worden.
Bestrijk iedere wrap met een dikke laag currycrème. Leg de plakjes kipfilet erop en besmeer met mangochutney. Bestrooi met de walnoten en de bieslook.
Rol de afgekoelde wraps op (eerst onderkant een stukje naar binnen slaan, daarna zijkanten) en verpak ze in plasticfolie. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
Snijd de wraps voor het serveren in 2 stukken, en garneer eventueel met extra bieslook.