Meng voor de tonijncrème de tonijn, mayonaise, yoghurt en mosterd goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Smeer 2 eetlepels tonijncrème uit op elke wrap. Schaaf de komkommer in dunne linten. Leg op elke wrap drie linten. Verdeel de ijsbergsla en tomaat over de wraps.
Rol de wraps op en snijd ze schuin doormidden. Serveer met appelsap van en fruit naar keuze.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng voor de tonijncrème de tonijn, mayonaise, yoghurt en mosterd goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Smeer 2 eetlepels tonijncrème uit op elke wrap. Schaaf de komkommer in dunne linten. Leg op elke wrap drie linten. Verdeel de ijsbergsla en tomaat over de wraps.
Rol de wraps op en snijd ze schuin doormidden. Serveer met appelsap van en fruit naar keuze.