Meng de geraspte wortel met het fijngehakte loof, de kaas, het sinaasappelsap en de eieren. Breng op smaak met cayennepeper en Keltisch zeezout.
Meng het boekweitmeel erdoorheen, je krijgt een plakkerig mengsel.
Verhit een koekenpan met een ruime laag kokosolie. Schep bergjes van een flinke eetlepel wortelmengsel in de pan en druk ze plat met de bolle kant van een lepel. Laat de koekjes op middelhoog vuur in ca. 15 tot 20 minuten gaar en bruin worden. Halverwege keren. Eet de koekjes bij het avondeten, de picknick of als snack.
Tips
Koken met EkoPlaza
Wedstrijdwinnaar #3: Ida Wouters
Ingrediënten gekocht bij Ekoplaza Veldhoven
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de geraspte wortel met het fijngehakte loof, de kaas, het sinaasappelsap en de eieren. Breng op smaak met cayennepeper en Keltisch zeezout.
Meng het boekweitmeel erdoorheen, je krijgt een plakkerig mengsel.
Verhit een koekenpan met een ruime laag kokosolie. Schep bergjes van een flinke eetlepel wortelmengsel in de pan en druk ze plat met de bolle kant van een lepel. Laat de koekjes op middelhoog vuur in ca. 15 tot 20 minuten gaar en bruin worden. Halverwege keren. Eet de koekjes bij het avondeten, de picknick of als snack.