Meng in een kom de wortel, selderij, kool, lente-ui en peterselie met wat zout en peper naar smaak. Schep alles om. Meng de mayonaise met de worcestersaus en het limoensap, doe bij de salade en schep het gerecht opnieuw om. Voeg als laatste de pecannoten en de rozijnen toe. Serveer en garneer met Cicioni.
Tips
Dit recept is afkomstig van Cicioni
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng in een kom de wortel, selderij, kool, lente-ui en peterselie met wat zout en peper naar smaak. Schep alles om. Meng de mayonaise met de worcestersaus en het limoensap, doe bij de salade en schep het gerecht opnieuw om. Voeg als laatste de pecannoten en de rozijnen toe. Serveer en garneer met Cicioni.