Maak het witlof schoon en verwijder de harde stukken. Stoom het vervolgens in zijn geheel gaar. Bereid de aardappelpuree naar je eigen recept. Bak even de seitan op.
Olie een vuurvaste schotel in met extra virgin olijfolie (Verde Salud) en schik het witloof erin.
Leg de sweet chili seitan er boven op en als laatste voeg je de aardappelpuree eraan toe.
Bestrooi het geheel met paneermeel en zet de schotel in een voorverwarmde oveven van 180°C voor een 20-tal minuten.
Naar eigen keuze kan je er ook nog kaas aan toevoegen.
Aardappelpuree: kook de aardappelen in de schil met weinig water en deksel op de pot. Als de aardappelen gaar zijn, pletten en eventueel afwerken met nootmuskaat, een eitje en een beetje melk.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maak het witlof schoon en verwijder de harde stukken. Stoom het vervolgens in zijn geheel gaar. Bereid de aardappelpuree naar je eigen recept. Bak even de seitan op.
Olie een vuurvaste schotel in met extra virgin olijfolie (Verde Salud) en schik het witloof erin.
Leg de sweet chili seitan er boven op en als laatste voeg je de aardappelpuree eraan toe.
Bestrooi het geheel met paneermeel en zet de schotel in een voorverwarmde oveven van 180°C voor een 20-tal minuten.
Naar eigen keuze kan je er ook nog kaas aan toevoegen.
Aardappelpuree: kook de aardappelen in de schil met weinig water en deksel op de pot. Als de aardappelen gaar zijn, pletten en eventueel afwerken met nootmuskaat, een eitje en een beetje melk.