Smelt de boter in een soeppan en bak hierin zachtjes de ui en witlof tot ze glazig zijn. Voeg de aardappels en de bouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur lager en kook tot de aardappels gaar zijn. Pureer de soep met een flinke scheut soya cuisine en breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.
Meng voor de crumble ondertussen de geitenkaas met de noten, het paneermeel, een snuf zout en de peterselie en zet weg tot gebruik.
Serveer de soep met de crumble.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Smelt de boter in een soeppan en bak hierin zachtjes de ui en witlof tot ze glazig zijn. Voeg de aardappels en de bouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur lager en kook tot de aardappels gaar zijn. Pureer de soep met een flinke scheut soya cuisine en breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.
Meng voor de crumble ondertussen de geitenkaas met de noten, het paneermeel, een snuf zout en de peterselie en zet weg tot gebruik.