Stamp het anijszaad en het venkelzaad samen fijn in een vijzel.
Verwarm de olijfolie op laag vuur en bak hierin de gehalveerde druiven 10 minuten. Voeg vervolgens het fijngemalen zaad, de ahornsiroop en citroenrasp en -sap toe en bak nog 5 minuten al roerend.
Gril ondertussen de plakjes halloumi in een grillpan tot er mooie streepjes op te zien zijn of verdeel de fermentino in 12 porties (deze niet grillen).
Leg op elk blaadje witlof een plakje halloumi of een portie fermentino en verdeel de druiven erover.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Stamp het anijszaad en het venkelzaad samen fijn in een vijzel.
Verwarm de olijfolie op laag vuur en bak hierin de gehalveerde druiven 10 minuten. Voeg vervolgens het fijngemalen zaad, de ahornsiroop en citroenrasp en -sap toe en bak nog 5 minuten al roerend.
Gril ondertussen de plakjes halloumi in een grillpan tot er mooie streepjes op te zien zijn of verdeel de fermentino in 12 porties (deze niet grillen).
Leg op elk blaadje witlof een plakje halloumi of een portie fermentino en verdeel de druiven erover.