Meng voor de dressing de mayonaise, yoghurt, walnootolie en gerookte paprikapoeder door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Verwijder de onderkant van de witlof en snijd de stronkjes in de lengte in grove repen. Hussel vervolgens de witlof, rode paprika, mandarijn, peterselie en dressing in een kom door elkaar.
Verdeel de salade over 4 borden en garneer met de geroosterde walnoten.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng voor de dressing de mayonaise, yoghurt, walnootolie en gerookte paprikapoeder door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Verwijder de onderkant van de witlof en snijd de stronkjes in de lengte in grove repen. Hussel vervolgens de witlof, rode paprika, mandarijn, peterselie en dressing in een kom door elkaar.
Verdeel de salade over 4 borden en garneer met de geroosterde walnoten.