Verwarm in een kookpan op laag vuur 400 ml water met de rode wijn, port, Gimber, suiker, kaneelstokje, kardemom, laurier en sinaasappelschil en laat het ca. 1 uur trekken. Roer het af en toe door en zorg dat het heet wordt maar niet gaat koken.
Verdeel de cranberry’s en het geroosterde amandelschaafsel over de glazen en schenk de hete glögg erover.
Tips
Bereidingstijd: 10 minuten + 1 uur trekken
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm in een kookpan op laag vuur 400 ml water met de rode wijn, port, Gimber, suiker, kaneelstokje, kardemom, laurier en sinaasappelschil en laat het ca. 1 uur trekken. Roer het af en toe door en zorg dat het heet wordt maar niet gaat koken.
Verdeel de cranberry’s en het geroosterde amandelschaafsel over de glazen en schenk de hete glögg erover.