Doe de tomaatjes in een ovenschaal en meng er zout en peper en wat olijfolie door. Zet de schaal in de oven en zet de oven aan op 200°C. Schakel de oven uit zodra hij voorverwarmd is en laat de tomaatjes zo verder nagaren.
Maak intussen voor de pesto de waterkers fijn met de staafmixer, samen met de peterselie, walnoten en knoflook. Roer de geraspte parmezaan erdoor en net zoveel olijfolie tot je een mooie pesto hebt.
Kook de rode linzen-fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schep de waterkerspesto erbovenop en beleg met de tomaatjes. Bestrooi eventueel met nog wat kaas en blaadjes waterkers en serveer meteen.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de tomaatjes in een ovenschaal en meng er zout en peper en wat olijfolie door. Zet de schaal in de oven en zet de oven aan op 200°C. Schakel de oven uit zodra hij voorverwarmd is en laat de tomaatjes zo verder nagaren.
Maak intussen voor de pesto de waterkers fijn met de staafmixer, samen met de peterselie, walnoten en knoflook. Roer de geraspte parmezaan erdoor en net zoveel olijfolie tot je een mooie pesto hebt.
Kook de rode linzen-fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schep de waterkerspesto erbovenop en beleg met de tomaatjes. Bestrooi eventueel met nog wat kaas en blaadjes waterkers en serveer meteen.