Vul de ijsvormpjes met de ijsthee, vul ze voor ongeveer 85%.
Verdeel de frambozen en basilicumblaadjes over de vormpjes.
Laat de ijsjes minimaal 8 uur uitharden in de vriezer.
Smelt na het uitharden van de ijsjes, de pure chocolade au bain marie. Haal de ijsjes uit de vriezer en druppel met een lepel sliertjes chocolade over de ijsjes.
Tips
Tv-kok René Pluijm neemt je mee naar zijn kookstudio, waar hij deze ijsjes maakt met de ijsthee van Yogi Tea.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Vul de ijsvormpjes met de ijsthee, vul ze voor ongeveer 85%.
Verdeel de frambozen en basilicumblaadjes over de vormpjes.
Laat de ijsjes minimaal 8 uur uitharden in de vriezer.
Smelt na het uitharden van de ijsjes, de pure chocolade au bain marie. Haal de ijsjes uit de vriezer en druppel met een lepel sliertjes chocolade over de ijsjes.