Doe de linzen in een pan met de groentebouillon en de kokosmelk. Zet op het vuur en breng aan de kook. Roer de inhoud van het theezakje Yogi Tea Throat Comfort erdoor samen met een eetlepel van het citroensap en een beetje zout. Laat afgedekt 10 minuten op een matig tot laag vuur sudderen. Roer af en toe om.
Snijd intussen de venkel fijn (houd wat groen achter), breng op smaak met de rest van citroensap, appelazijn en een beetje zout. Meng door elkaar, liefst met je handen. Zet opzij.
Schep de venkelsalade op de gekookte linzen, garneer met munt en venkelgroen en maal er wat peper over.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest 2019
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de linzen in een pan met de groentebouillon en de kokosmelk. Zet op het vuur en breng aan de kook. Roer de inhoud van het theezakje Yogi Tea Throat Comfort erdoor samen met een eetlepel van het citroensap en een beetje zout. Laat afgedekt 10 minuten op een matig tot laag vuur sudderen. Roer af en toe om.
Snijd intussen de venkel fijn (houd wat groen achter), breng op smaak met de rest van citroensap, appelazijn en een beetje zout. Meng door elkaar, liefst met je handen. Zet opzij.
Schep de venkelsalade op de gekookte linzen, garneer met munt en venkelgroen en maal er wat peper over.