Smelt de kokosolie in een steelpan. Voeg de cacao toe en meng.
Meng de banaan met de dadels en een klein scheutje water in een keukenmachine of blender tot een zo glad mogelijke pasta. Voeg dit toe aan het kokosolie-cacao mengsel en meng goed door.
Hak de walnoten fijn en voeg het grootste gedeelte door het mengsel, hou wat stukjes walnoot apart.
Bekleed een bakje van 15 cm. x 20 cm. met bakpapier. Schenk het mengsel in het bakje. Bestrooi met de achtergehouden walnoten.
Zet minimaal 1 uur in de koelkast en snij dan in stukken.
Bewaar de fugde na het maken wel in de koelkast, want bij warmere temperaturen gaat de fudge smelten omdat er kokosolie in zit.
Tips
Dit recept is afkomstig van Wat eet je dan wel
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Smelt de kokosolie in een steelpan. Voeg de cacao toe en meng.
Meng de banaan met de dadels en een klein scheutje water in een keukenmachine of blender tot een zo glad mogelijke pasta. Voeg dit toe aan het kokosolie-cacao mengsel en meng goed door.
Hak de walnoten fijn en voeg het grootste gedeelte door het mengsel, hou wat stukjes walnoot apart.
Bekleed een bakje van 15 cm. x 20 cm. met bakpapier. Schenk het mengsel in het bakje. Bestrooi met de achtergehouden walnoten.
Zet minimaal 1 uur in de koelkast en snij dan in stukken.
Bewaar de fugde na het maken wel in de koelkast, want bij warmere temperaturen gaat de fudge smelten omdat er kokosolie in zit.