Schil de knolselderij en de appels (klokhuis eruit) en verwijder de harde draden van de bleekselderij. Snijd alles in dikke luciferreepjes, ca. 7 cm x 4 mm x 4mm.
Blancheer de reepjes knolselderij (rauw laten kan ook, maar dan meteen besprenkelen met citroensap tegen verkleuren). Laat goed uitlekken en dep droog.
Meng alle salade-ingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper, zout en citroensap.
Garneer met walnoten en selderij.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Schil de knolselderij en de appels (klokhuis eruit) en verwijder de harde draden van de bleekselderij. Snijd alles in dikke luciferreepjes, ca. 7 cm x 4 mm x 4mm.
Blancheer de reepjes knolselderij (rauw laten kan ook, maar dan meteen besprenkelen met citroensap tegen verkleuren). Laat goed uitlekken en dep droog.
Meng alle salade-ingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper, zout en citroensap.