Klop in een kom het ei los met amandelmelk en kaneel.
Smelt de boter in een koekenpan op laag vuur. Haal het brood aan beide kanten door het eimengsel. Laat even uitlekken en leg in de pan (eventueel in porties).
Bak het brood aan beide kanten goudbruin en krokant. Serveer meteen.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Klop in een kom het ei los met amandelmelk en kaneel.
Smelt de boter in een koekenpan op laag vuur. Haal het brood aan beide kanten door het eimengsel. Laat even uitlekken en leg in de pan (eventueel in porties).
Bak het brood aan beide kanten goudbruin en krokant. Serveer meteen.