Roer in een kom het speltmeel, kokosbloesemsuiker en citroenrasp met een snuf zout door elkaar.
Wrijf met je handen de boterblokjes door het mengsel totdat het een geheel is, voeg vervolgens de eidooier toe en kneed door.
Meng de gember en dadels door het deeg en verdeel in kleine balletjes. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en druk ze plat met de achterkant van een vork tot ca. 2 cm dikte.
Bak de koekjes in ca. 25-30 minuten goudbruin en gaar.
Tips
Bereidingstijd: 40 minuten
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Roer in een kom het speltmeel, kokosbloesemsuiker en citroenrasp met een snuf zout door elkaar.
Wrijf met je handen de boterblokjes door het mengsel totdat het een geheel is, voeg vervolgens de eidooier toe en kneed door.
Meng de gember en dadels door het deeg en verdeel in kleine balletjes. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en druk ze plat met de achterkant van een vork tot ca. 2 cm dikte.
Bak de koekjes in ca. 25-30 minuten goudbruin en gaar.