Snijd 100 g van de aardbeien in plakjes en verdeel over 4 glazen. Schep er ijsblokjes op.
Pureer, met een staafmixer of in de blender, de rest van de aardbeien met het vlierbessensap, een scheutje water en het limoensap. Voeg daarna de rest van het water (in totaal 1 L) in delen al blendend toe.
Schenk het sap in de glazen en garneer met munt.
Tips
Bereidingstijd: 10 minuten
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd 100 g van de aardbeien in plakjes en verdeel over 4 glazen. Schep er ijsblokjes op.
Pureer, met een staafmixer of in de blender, de rest van de aardbeien met het vlierbessensap, een scheutje water en het limoensap. Voeg daarna de rest van het water (in totaal 1 L) in delen al blendend toe.