Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui en knoflook met de tijm glazig. Voeg de pompoen, knolselderij en koolrabi toe en bak ca. 10 minuten.
Blus af met het bier en voeg het bouillonblokje toe. Laat op laag vuur ca. 30 minuten pruttelen. Bind daarna eventueel met het maiszetmeel en breng op smaak met zout en peper.
Kook de tagliatelle zoals op de verpakking staat vermeld. Meng de pasta daarna door de saus en verdeel over twee borden. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui en knoflook met de tijm glazig. Voeg de pompoen, knolselderij en koolrabi toe en bak ca. 10 minuten.
Blus af met het bier en voeg het bouillonblokje toe. Laat op laag vuur ca. 30 minuten pruttelen. Bind daarna eventueel met het maiszetmeel en breng op smaak met zout en peper.
Kook de tagliatelle zoals op de verpakking staat vermeld. Meng de pasta daarna door de saus en verdeel over twee borden. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.