Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de bosui ca. 3 minuten. Voeg de cavolo nero toe. Blijf goed roeren tot de kool wat is geslonken. Haal de pan van het vuur en zet apart.
Bak intussen in een tweede pan de gnocchi op laag vuur tot ze goed warm zijn; dat duurt ca. 10 minuten.
Voeg, wanneer de gnocchi gaar en warm is, de groenten, cottage cheese en tomaatjes toe. Maak op smaak met peper en zout. Hussel goed door elkaar en laat het geheel warm worden. Bestrooi vlak voor het serveren met de pijnboompitjes.
Tips
Dit recept is afkomstig van Anne Tauber en komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de bosui ca. 3 minuten. Voeg de cavolo nero toe. Blijf goed roeren tot de kool wat is geslonken. Haal de pan van het vuur en zet apart.
Bak intussen in een tweede pan de gnocchi op laag vuur tot ze goed warm zijn; dat duurt ca. 10 minuten.
Voeg, wanneer de gnocchi gaar en warm is, de groenten, cottage cheese en tomaatjes toe. Maak op smaak met peper en zout. Hussel goed door elkaar en laat het geheel warm worden. Bestrooi vlak voor het serveren met de pijnboompitjes.