Verhit een beetje olie in een pan en fruit hierin de knoflook, ui en venkel ca. 10 minuten.
Voeg het seitan gehakt toe en bak het rul.
Schep de tomatenblokjes en de verse tomaten erdoor en breng op smaak met rozemarijn en zout en peper. Laat ca. 15 minuten onder af en toe roeren sudderen.
Serveer met een takje verse rozemarijn als garnering.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit een beetje olie in een pan en fruit hierin de knoflook, ui en venkel ca. 10 minuten.
Voeg het seitan gehakt toe en bak het rul.
Schep de tomatenblokjes en de verse tomaten erdoor en breng op smaak met rozemarijn en zout en peper. Laat ca. 15 minuten onder af en toe roeren sudderen.
Serveer met een takje verse rozemarijn als garnering.