Verwarm de spinazie-cashewrolletjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak intussen een dressing van olijfolie, citroenrasp en -sap en honing en breng op smaak met zout en peper.
Hussel voor de salade de babyspinazie, venkel en komkommer door elkaar en meng de dressing erdoor. Serveer met de warme rolletjes erbovenop. Versier naar wens met eetbare bloemen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de spinazie-cashewrolletjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak intussen een dressing van olijfolie, citroenrasp en -sap en honing en breng op smaak met zout en peper.
Hussel voor de salade de babyspinazie, venkel en komkommer door elkaar en meng de dressing erdoor. Serveer met de warme rolletjes erbovenop. Versier naar wens met eetbare bloemen.