Meng voor de dressing de witte wijnazijn, mosterd, poedersuiker en dragon in een maatbeker door elkaar met een staafmixer. Voeg druppelsgewijs de zonnebloemolie toe zodat er een mooie dressing ontstaat. Breng op smaak met zout en peper.
Hussel de little gem, venkel, komkommer en aardbeien in een ruime saladekom door elkaar en sprenkel een scheutje van de dressing eroverheen. Meng alles goed en bestrooi met amandelschaafsel. Serveer de rest er apart bij of bewaar voor een andere salade.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng voor de dressing de witte wijnazijn, mosterd, poedersuiker en dragon in een maatbeker door elkaar met een staafmixer. Voeg druppelsgewijs de zonnebloemolie toe zodat er een mooie dressing ontstaat. Breng op smaak met zout en peper.
Hussel de little gem, venkel, komkommer en aardbeien in een ruime saladekom door elkaar en sprenkel een scheutje van de dressing eroverheen. Meng alles goed en bestrooi met amandelschaafsel. Serveer de rest er apart bij of bewaar voor een andere salade.