Verhit de kokosolie in een diepe koekenpan en bak hierin de venkelpartjes op middelhoog vuur ca. 2 minuten. Draai ze om en giet het sinaasappelsap en 75 ml water erbij.
Stoof de venkel met het deksel op de pan in 10-12 minuten op laag vuur gaar.
Bestrooi voor het serveren met sinaasappelrasp en verse dille.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de kokosolie in een diepe koekenpan en bak hierin de venkelpartjes op middelhoog vuur ca. 2 minuten. Draai ze om en giet het sinaasappelsap en 75 ml water erbij.
Stoof de venkel met het deksel op de pan in 10-12 minuten op laag vuur gaar.
Bestrooi voor het serveren met sinaasappelrasp en verse dille.