Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakkingen, laat uitlekken en afkoelen.
Meng de gemalen pinda's met de sojasaus, limoensap, koriander en knoflook.
Vul een pan met heet water (niet kokend) en dompel hier een vel rijstpapier 5 tot 10 seconden in tot het zacht is. Leg vervolgens plat op een bord.
Schep in het midden van het rijstvel 1 eetlepel van het pindamengsel, een klein handje afgekoelde mihoen, 1 eetlepel geraspte wortel en een blaadje sla. Bestrooi met sesamzaad en eventueel wat extra koriander. Zorg dat aan beide kanten 2 cm vrij blijft. Vouw de zijkanten naar binnen en rol tot een pakketje. Herhaal dit met de andere rijstvellen.
Serveer de spring rolls koud met Yakso loempiasaus.
Tips
Bereidingstijd: 30 minuten
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakkingen, laat uitlekken en afkoelen.
Meng de gemalen pinda's met de sojasaus, limoensap, koriander en knoflook.
Vul een pan met heet water (niet kokend) en dompel hier een vel rijstpapier 5 tot 10 seconden in tot het zacht is. Leg vervolgens plat op een bord.
Schep in het midden van het rijstvel 1 eetlepel van het pindamengsel, een klein handje afgekoelde mihoen, 1 eetlepel geraspte wortel en een blaadje sla. Bestrooi met sesamzaad en eventueel wat extra koriander. Zorg dat aan beide kanten 2 cm vrij blijft. Vouw de zijkanten naar binnen en rol tot een pakketje. Herhaal dit met de andere rijstvellen.
Serveer de spring rolls koud met Yakso loempiasaus.