Meng alle ingrediënten voor de saus in een kom en roer tot een gladde massa.
Was de aardappelen en snijd ze in plakjes van ongeveer 7 mm dik. Plaats de plakjes in een grote pan, giet water tot ze volledig bedekt zijn.
Voeg een snufje zout toe, breng aan de kook, zet het vuur lager en laat 10-15 minuten sudderen totdat de aardappelschijfjes gaar zijn, maar nog steeds stevig genoeg dat ze niet uit elkaar vallen.
Leg de plakjes vervolgens onmiddellijk in koud water om het kookproces te stoppen. Tap vervolgens voorzichtig af.
Schil de rode ui en snijd deze in dunne plakjes. Hak de lente-uitjes , snij de komkommers in dunne plakjes.
Doe de aardappelen in een grote kom en voeg erwten, uien, komkommers, grof gehakte walnoten, rucola en de saus toe.
Meng voorzichtig om de saus gelijkmatig te verdelen. Snijd de vleeswaren in stukjes en voeg ze toe aan de salade.
Tips
Dit recept is afkosmtig van Wheaty
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng alle ingrediënten voor de saus in een kom en roer tot een gladde massa.
Was de aardappelen en snijd ze in plakjes van ongeveer 7 mm dik. Plaats de plakjes in een grote pan, giet water tot ze volledig bedekt zijn.
Voeg een snufje zout toe, breng aan de kook, zet het vuur lager en laat 10-15 minuten sudderen totdat de aardappelschijfjes gaar zijn, maar nog steeds stevig genoeg dat ze niet uit elkaar vallen.
Leg de plakjes vervolgens onmiddellijk in koud water om het kookproces te stoppen. Tap vervolgens voorzichtig af.
Schil de rode ui en snijd deze in dunne plakjes. Hak de lente-uitjes , snij de komkommers in dunne plakjes.
Doe de aardappelen in een grote kom en voeg erwten, uien, komkommers, grof gehakte walnoten, rucola en de saus toe.
Meng voorzichtig om de saus gelijkmatig te verdelen. Snijd de vleeswaren in stukjes en voeg ze toe aan de salade.