Maak de wortel schoon en rasp deze met de hand of keukenmachine. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook fijn. Verhit bakolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook 3 minuten.
Doe de linzen bij de ui en knoflook in de pan. Gevolgd door de wortel, boerenkool, kruiden en specerijen en barbecuesaus. Zet het vuur laag en bak 10 minuten.
Breng op smaak met peper en zout. Hak de walnoten fijn en strooi over het gerecht bij het serveren.
Tips
Heb je groene linzen over? Mix ze dan eens door je salade!
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maak de wortel schoon en rasp deze met de hand of keukenmachine. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook fijn. Verhit bakolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook 3 minuten.
Doe de linzen bij de ui en knoflook in de pan. Gevolgd door de wortel, boerenkool, kruiden en specerijen en barbecuesaus. Zet het vuur laag en bak 10 minuten.
Breng op smaak met peper en zout. Hak de walnoten fijn en strooi over het gerecht bij het serveren.