Snij de gedroogde vruchten in kleine stukjes en doe ze samen met het vanille-extra bij het soda-amandel alternatief voor yoghurt.
Roer de ahornsiroop bloem, bakpoeder havermout, gepofte quinoa en zadenmix onder. Rasp wat zeste van de schil van de sinaasappel en roer onder het deeg. Pers de sinaasappel en giet bij het deeg. Meng goed.
Neem een bakplaat en wrijf in met wat olijfolie en bekleed de plaat met bakpapier. Stort hierop het deeg en strijk egaal uit tot zo'n 2 cm dikte. Zet een half uurtje in de oven. Als de koek mooi gebruind is, mag hij eruit. Stort onmiddellijk op een rooster en laat afkoelen. Snijd in repen en bewaar in een luchtdichte doos of vries ze in.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snij de gedroogde vruchten in kleine stukjes en doe ze samen met het vanille-extra bij het soda-amandel alternatief voor yoghurt.
Roer de ahornsiroop bloem, bakpoeder havermout, gepofte quinoa en zadenmix onder. Rasp wat zeste van de schil van de sinaasappel en roer onder het deeg. Pers de sinaasappel en giet bij het deeg. Meng goed.
Neem een bakplaat en wrijf in met wat olijfolie en bekleed de plaat met bakpapier. Stort hierop het deeg en strijk egaal uit tot zo'n 2 cm dikte. Zet een half uurtje in de oven. Als de koek mooi gebruind is, mag hij eruit. Stort onmiddellijk op een rooster en laat afkoelen. Snijd in repen en bewaar in een luchtdichte doos of vries ze in.