Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek een bakplaat met bakpapier.
Meng de aangezuurde sojadrink en de pompoenpuree in een kom met een mixer.
Meng in een andere kom de cakemix met het bakpoeder, nootmuskaat en het zout. Snijd er met 2 messen de kokosolie door tot je een kruimelig deeg hebt. Meng de Boerse’zin Charly erdoor.
Maak een kuiltje en giet de pompoen-sojamix erin, roer tot een vochtig deeg.
Leg 12-15 hoopjes deeg op de bakplaat en bak de koekjes in ca. 20 minuten goudbruin. Laat afkoelen op een rooster.
Tips
Bereidingstijd: 30 minuten
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2019
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek een bakplaat met bakpapier.
Meng de aangezuurde sojadrink en de pompoenpuree in een kom met een mixer.
Meng in een andere kom de cakemix met het bakpoeder, nootmuskaat en het zout. Snijd er met 2 messen de kokosolie door tot je een kruimelig deeg hebt. Meng de Boerse’zin Charly erdoor.
Maak een kuiltje en giet de pompoen-sojamix erin, roer tot een vochtig deeg.
Leg 12-15 hoopjes deeg op de bakplaat en bak de koekjes in ca. 20 minuten goudbruin. Laat afkoelen op een rooster.