Vermaal voor de bodem de koekjes in een keukenmachine tot koekkruimels en giet, terwijl de machine draait, de kokosolie erbij. Schep de kruimels in de springvorm en druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm in de vriezer terwijl je de vulling maakt.
Maak de keukenmachine schoon. Giet de cashewnoten af en vermaal ze met alle overige ingrediënten tot een glad mengsel. Schep het mengsel op de bodem in de vorm en strijk glad. Zet minstens 4 uur in de vriezer om op te stijven.
Laat de taart in de koelkast of op je aanrecht ontdooien en bewaar daarna in de koelkast. Bestrooi lichtjes met gezeefde kaneel.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Vermaal voor de bodem de koekjes in een keukenmachine tot koekkruimels en giet, terwijl de machine draait, de kokosolie erbij. Schep de kruimels in de springvorm en druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm in de vriezer terwijl je de vulling maakt.
Maak de keukenmachine schoon. Giet de cashewnoten af en vermaal ze met alle overige ingrediënten tot een glad mengsel. Schep het mengsel op de bodem in de vorm en strijk glad. Zet minstens 4 uur in de vriezer om op te stijven.
Laat de taart in de koelkast of op je aanrecht ontdooien en bewaar daarna in de koelkast. Bestrooi lichtjes met gezeefde kaneel.