Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking en giet af. Laat staan tot gebruik.
Snijd de ui fijn. Verhit wat olie in de pan en fruit even aan. Voeg vervolgens de vegan balletjes toe en bak goudbruin in ca. 4-5 minuten.
Mix spinazie, basilicum, knoflook, cashewnoten, olijfolie, 100 ml water, citroensap, peper zout en edelgistvlokken in een blender of keukenmachine. Voeg de saus toe aan de pasta en mix het door elkaar.
Serveer de pasta met de balletjes en garneer met verse basilicum en pijnboompitten.
Tips
Dit recept is afkomstig van Biovecci en Lenna Omrani.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking en giet af. Laat staan tot gebruik.
Snijd de ui fijn. Verhit wat olie in de pan en fruit even aan. Voeg vervolgens de vegan balletjes toe en bak goudbruin in ca. 4-5 minuten.
Mix spinazie, basilicum, knoflook, cashewnoten, olijfolie, 100 ml water, citroensap, peper zout en edelgistvlokken in een blender of keukenmachine. Voeg de saus toe aan de pasta en mix het door elkaar.
Serveer de pasta met de balletjes en garneer met verse basilicum en pijnboompitten.