Meng de rijstdrink, cuisine, ahornsiroop en agar agar door elkaar en breng aan de kook. Laat 1 minuut doorkoken en haal van het vuur. Verdeel het mengsel over 4 glaasjes en laat opstijven in de koelkast.
Pureer de mango met het limoensap en verdeel over de opgesteven panna cotta's.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de rijstdrink, cuisine, ahornsiroop en agar agar door elkaar en breng aan de kook. Laat 1 minuut doorkoken en haal van het vuur. Verdeel het mengsel over 4 glaasjes en laat opstijven in de koelkast.
Pureer de mango met het limoensap en verdeel over de opgesteven panna cotta's.