's Avonds: Doe de havervlokken samen met de macademiamelk en het chiazaad in een kom. Dek dit af en zet in de koeling.
's Ochtends: Roer de kokosbloesemsuiker door de overnight oat. Verdeel de overnight oat over vier verschillende bekers. Let erop dat de overnight oat niet tegen het bakje komt met de topping. Plaats op elke beker het bakje voor de topping. Verdeel de kokosrasp, de (fijngehakte) walnoten, de blauwe bessen, het cacaopoeder, de pumpkinspice en de (in vieren gesneden) dadels over de bakjes en zet de deksels op de bekers.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
's Avonds: Doe de havervlokken samen met de macademiamelk en het chiazaad in een kom. Dek dit af en zet in de koeling.
's Ochtends: Roer de kokosbloesemsuiker door de overnight oat. Verdeel de overnight oat over vier verschillende bekers. Let erop dat de overnight oat niet tegen het bakje komt met de topping. Plaats op elke beker het bakje voor de topping. Verdeel de kokosrasp, de (fijngehakte) walnoten, de blauwe bessen, het cacaopoeder, de pumpkinspice en de (in vieren gesneden) dadels over de bakjes en zet de deksels op de bekers.