Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een vierkante vorm met bakpapier.
Meng voor de brownies in een kom de bloem met cacaopoeder en suiker. Roer er met een houten lepel de olie, het vanille extract, pure chocolade en amandeldrink door. Roer het beslag glad en giet in de bakvorm. Bak de brownies in 25-30 minuten gaar. Laat ze helemaal afkoelen voordat je verder gaat.
Roer de chocoladepasta los met de kookroom.
Doe de coconut cream en het vanille extract in een kom en klop met een handmixer tot een dikke room.
Verkruimel ¼ deel van de brownies.
Schep onderin 4 glazen een beetje browniekruimels en schep daarop een lepel chocoladecrème en een lepel kokosroom. Herhaal en voeg een laagje pistachenootjes toe. Eindig met de kokosroom.
Garneer de mini-trifles met blokjes mango, een schijfje kumquat, pistachenoten en chocolade.
Tips
Snijd de overgebleven brownies in blokjes. Ze zullen op zijn voor je het weet!
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een vierkante vorm met bakpapier.
Meng voor de brownies in een kom de bloem met cacaopoeder en suiker. Roer er met een houten lepel de olie, het vanille extract, pure chocolade en amandeldrink door. Roer het beslag glad en giet in de bakvorm. Bak de brownies in 25-30 minuten gaar. Laat ze helemaal afkoelen voordat je verder gaat.
Roer de chocoladepasta los met de kookroom.
Doe de coconut cream en het vanille extract in een kom en klop met een handmixer tot een dikke room.
Verkruimel ¼ deel van de brownies.
Schep onderin 4 glazen een beetje browniekruimels en schep daarop een lepel chocoladecrème en een lepel kokosroom. Herhaal en voeg een laagje pistachenootjes toe. Eindig met de kokosroom.
Garneer de mini-trifles met blokjes mango, een schijfje kumquat, pistachenoten en chocolade.