Kook de macaroni 1/3 van de tijd minder dan op de verpakking aangegeven staat.
Maal intussen met de staafmixer, keukenmachine of in de blender de knoflook met de basilicum, broccoli, hazelnoten, avocado en olijfolie. Schep in een schaal.
Giet de pasta af (bewaar wat vocht) en meng er de roomkaas, een deel van de geraspte kaas (de rest is voor bestrooien), en de haverdrink door, gevolgd door het broccolimengsel. Voeg, als het te dik is, wat pastakookvocht toe; het mag vochtig zijn want de macaroni absorbeert het nog.
Bestrooi gul met zout en peper en de rest van de geraspte kaas en bak in 20-25 minuten in de oven goudbruin en gaar.
Tips
Bereidingstijd: 40 minuten
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de macaroni 1/3 van de tijd minder dan op de verpakking aangegeven staat.
Maal intussen met de staafmixer, keukenmachine of in de blender de knoflook met de basilicum, broccoli, hazelnoten, avocado en olijfolie. Schep in een schaal.
Giet de pasta af (bewaar wat vocht) en meng er de roomkaas, een deel van de geraspte kaas (de rest is voor bestrooien), en de haverdrink door, gevolgd door het broccolimengsel. Voeg, als het te dik is, wat pastakookvocht toe; het mag vochtig zijn want de macaroni absorbeert het nog.
Bestrooi gul met zout en peper en de rest van de geraspte kaas en bak in 20-25 minuten in de oven goudbruin en gaar.