Verwarm de oven voor op 180°C of gebruik de broodrooster. Leg de sneetjes naast elkaar op het ovenrooster en toast ze zo in ca. 5 minuten goudbruin (keer halverwege) of toast het brood in de broodrooster.
Beleg 4 sneetjes met de vegan mayonaise, kropsla, tomaat, rode ui, vegan roerbakreepjes en vegan bacon. Bestrooi met zout en peper en dek af met de andere sneetjes brood.
Snijd de sandwiches schuin doormidden en serveer met een zakje chips.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 180°C of gebruik de broodrooster. Leg de sneetjes naast elkaar op het ovenrooster en toast ze zo in ca. 5 minuten goudbruin (keer halverwege) of toast het brood in de broodrooster.
Beleg 4 sneetjes met de vegan mayonaise, kropsla, tomaat, rode ui, vegan roerbakreepjes en vegan bacon. Bestrooi met zout en peper en dek af met de andere sneetjes brood.
Snijd de sandwiches schuin doormidden en serveer met een zakje chips.