Verwarm de oven voor op 180°C. Leg een velletje bakpapier in een cakevorm.
Doe de bloem, suiker, maanzaad, bakpoeder en citroenrasp in een kom en meng goed. Voeg hier de overige natte ingrediënten aan toe en mix tot een glad beslag.
Doe het beslag in de cakevorm en maak glad. Plaats de cake 45-50 minuten in de oven. Wanneer je er een satéprikker in prikt en deze er schoon uit komt, is de cake gaar.
Laat de cake een beetje afkoelen in de vorm. Smelt in de tussentijd de chocolade en kokosolie au bain-marie.
Haal de cake uit de vorm en bedek deze met de gesmolten witte chocolade. Besprenkel met wat maanzaadjes. Laat de chocolade hard worden voor het aansnijden en serveren.
Tips
Dit recept is afkomstig van iChoc.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg een velletje bakpapier in een cakevorm.
Doe de bloem, suiker, maanzaad, bakpoeder en citroenrasp in een kom en meng goed. Voeg hier de overige natte ingrediënten aan toe en mix tot een glad beslag.
Doe het beslag in de cakevorm en maak glad. Plaats de cake 45-50 minuten in de oven. Wanneer je er een satéprikker in prikt en deze er schoon uit komt, is de cake gaar.
Laat de cake een beetje afkoelen in de vorm. Smelt in de tussentijd de chocolade en kokosolie au bain-marie.
Haal de cake uit de vorm en bedek deze met de gesmolten witte chocolade. Besprenkel met wat maanzaadjes. Laat de chocolade hard worden voor het aansnijden en serveren.